Contact met BesteVerzekering.nl

Laatste ge-update in december 2022 door Arno Baas

Goed artikel? (0 stemmen)

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor je was!

Laten we dit bericht verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

BesteVerzekring.nl is een voorlichtingswebsite over verzekeringen. Wij schrijven onafhankelijke artikelen met informatie op het gebied van verschillende soorten verzekeringen. Op deze pagina lees je alles over wie we zijn, wat we doen en hoe we vergelijken.

Opgericht in 2020

SlaapHub heeft als doel consumenten onafhankelijk en objectief te informeren over de kwaliteit en de werking van slaapproducten. Met als missie: mensen in staat stellen beter en makkelijker keuzes te maken op het gebied van slaapproducten. Naast onze zeer uitgebreide koopgidsen voorzien we jou van product nieuws om je op de hoogte te houden van de meest actuele nieuwtjes, trends en onderzoeken.

Onze missie

Je zoektocht om beter en dieper te slapen begint dus altijd bij SlaapHub. Dat is wat wij nastreven.

#VerzekeraarAwardCijferPrijs (indicatie)Productpagina
1univeBeste beoordeelde autoverzekeraar
Unive
8,7€ 22,61Bekijk bij verzekeraar
2InShared

Beste allround autoverzekering
InShared

8,3€ 29,55Bekijk bij verzekeraar
3ABN AmroBeste goedkope autoverzekering
ABN-AMRO
8,2€ 27,18Bekijk bij verzekeraar
4Centraal BeheerVoor beginnende bestuurders
Centraal Beheer
8,0€ 23,41Bekijk bij verzekeraar
5Promovendum AutoverzekeringVoor beginnende bestuurders
Aegon
7,2€ 25,50Bekijk bij verzekeraar

Contact met BesteVerekering.nl

Waarmee kunnen wij jou helpen?


Over SlaapHub


SlaapHub is in 2021 opgericht door Arno Baas. Vanaf jongs af aan is Arno al bezig om zich te verdiepen om beter te slapen.

Aanvankelijk was hij vooral gefascineerd en ook enigszins geobsedeerd door alles wat zou kunnen helpen om zijn slaap te verbeteren. Door het jarenlang veelvuldig testen van verschillende slaapproducten verdiepte hij zich vervolgens in de materie van slaapmiddelen zoals CBD olie en slaapproducten om makkelijk wakker te worden zoals wake-up lights. Met een achtergrond bij een vergelijkingswebsite en veel ervaring in e-commerce lanceerde hij in 2021 de website SlaapHub.nl.


Veelgestelde vragen

Hier vind je een kort overzicht van de meest gestelde vragen. Is je vraag nog niet beantwoord? Stuur ons dan een mail aan info@slaaphub.nl.

Kan ik adverteren op SlaapHub?

Ja, dat kan. Mits de producten waarmee geadverteerd wordt relevant zijn voor onze volgers. We zijn hier best streng mee. We zijn immers geen advertentie platform. 

Uiteraard proberen we wel geld te verdienen met SlaapHub en zijn hier ook transparant over. Je vindt op onze site geen advertenties. Als je via ons een product koopt dan ontvangen wij van de aanbieder een vergoeding. Dit is gemiddeld 8% van je aanschafbedrag. Door deze afspraken te maken kunnen wij onze diensten kosteloos blijven aanbieden.

Wij geven geen medisch advies. De producten die via ons worden aangeboden worden gezien als ondersteuning van je slaap. Wil je slaapmiddelen bijvoorbeeld gebruiken in combinatie met je medicatie dan adviseren wij altijd om dit te bespreken met je (huis)arts en zijn advies op te volgen.

De producten op onze website worden aangeboden door onze Nederlandse en internationale partners. We werken dus samen met deze (web)shops, maar verkopen momenteel zelf geen producten. Vind je bij ons het juiste product, dan verwijzen wij jou door naar de webshop of winkel van één van die partners. Je kunt er altijd vanuit gaan dat dit betrouwbare aanbieders zijn. Wij hebben ze immers voor jou geselecteerd.

We kijken naar diverse belangrijke factoren om tot onze selectie te komen komen van de beste slaapproducten. Dit zijn de recensies van gebruikers, de prijs-/kwaliteitverhouding, onze eigen ervaring en de duurzaamheid van producten. Dit verzamelen wij en zo vind je alle belangrijke informatie in één overzicht. Dat maakt kiezen super makkelijk.

Als je uiteindelijk op SlaapHub het juiste product hebt gevonden wordt je doorverwezen naar de webshop die ze aanbiedt. De daadwerkelijke verkoop vindt dus niet plaats bij SlaapHub maar bij één van onze partners. Voor vragen over verzending, retournering of bestelling moet je dus bij de shop zijn waar je uiteindelijk het product hebt gekocht. Mocht je niet weten hoe dit moet dan kun je natuurlijk altijd onze hulp inroepen via info@slaaphub.nl. We helpen je dan graag verder.

Je kunt ons een mail sturen aan info@slaaphub.nl. Normaal gesproken wordt je vraag binnen drie werkdagen beantwoord.

Overige informatie

KvK: 77214234
Btw: NL003164050B10
E-mail: info@slaaphub.nl

SlaapHub is onderdeel van VergelijkCBD.nl.