Univé

unive
Bereken je premie Contact met Univé

Univé is een gevestigde naam op de Nederlandse markt. De verzekeraar is opgericht in 1794 en is met 1,7 miljoen verzekerden één van de grootste verzekeraars van Nederland dat bekend werd met hun slogan “daar plukt ú de vruchten van!”. Inmiddels biedt het het bedrijf uiteenlopende verzekeringen aan zoals zorgverzekering, de beste autoverzekering, fiets-, zzp- en woonhuisverzekeringen. Univé focust zich op uitstekende voorwaarden tegen een goede premie en innoveert met handige extra’s zoals een gratis cyberhulp.

Over Univé

Univé is een verzekeraar die werkt als vereniging zonder winstoogmerk. De ambitie van Univé is om de meest gewilde totaalaanbieder voor de consument in Nederland te zijn. Zij streven voor alle verzekeringen een top 3 positie in prijs/prestatie na. 

  • Biedt schadeverzekeringen, zorgverzekeringen, levensverzekeringen aan
  • 1,7 miljoen klanten
  • 4 miljoen verzekeringen
  • 100 lokale winkels
  • 2.800 medewerkers
Home

Univé schadeverzekeringen

Een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding staat centraal binnen de schadeverzekeringen van Univé. Deze verzekeringen zoals de autoverzekering en inboedelverzekering zijn erg populair en staan bekend hun hoge extra pakketkorting.

Wil je direct onze ervaringen lezen, dan kun je terecht op onze speciale Univé Autoverzekering review.

Zorgverzekeringen

Univé zorgverzekering

Univé Zorg Select: Kies je voor een gecontracteerde zorgaanbieder, dan ontvang je een 100% vergoeding. Met Univé Zorg Select zijn alle ziekenhuizen in Nederland gecontracteerd.

Zekur, een merk van Univé, biedt voordelige verzekeringen aan, vooral geschikt voor jongeren. Deze zorgverzekering verloopt volledig online, inclusief een online apotheek. Let op: bij Univé Zekur zijn niet alle ziekenhuizen gecontracteerd.

Zorgverzekering logo

Univé diensten

Bij Univé gaat het niet alleen om verzekeringen; ze bieden een uitgebreid scala aan producten en diensten. Zo bieden zij bijvoorbeeld Private Lease aan, waarmee je voor een vast maandelijks bedrag in een nieuwe auto rijdt. Daarnaast fungeren ze als hypotheekadviseur, waarbij ze onafhankelijk advies bieden.


Laatste Univé nieuws